Voorwaarden

1: Prijzen

 1. Onze prijzen zijn inclusief BTW, omniumverzekering met 1000 EUR vrijstelling (tevens waarborg), reisbijstandverzekering, verbruik van gas en wc-product.
 2. Dieselverbruik is ten laste van de huurder, oplevering met volle dieseltank en terug binnenleveren met volle dieseltank. Eventueel verschil ten laste van de huurder.
 3. Annuleringsverzekering op aanvraag.i

2: Verhuurtermijnen

 1. Weekverhuur:
  1. In hoogseizoen afhaling vrijdag tussen 17.00 u en 18.00 u.
  2. Inlevering voor 12 uur op einddatum, uren te laat worden aan 50 Euro/uur beboet.
  3. Max. 1750 km per week zijn inbegrepen, extra kilometers aan 0.20 EUR/km btw incl.
  4. Onbeperkte kilometers vanaf 3 weken verhuring.
 2. Weekendverhuur (vrijdagnamiddag tot maandagvoormiddag):
 3. voor zover beschikbaar en volgens afspraak , reservatie uitsluitend last-minute, inbegrepen max. 1250 km. Extra kilometers aan 0,20 EUR/km btw incl.
 4. Verhuurprijs en voorwaarden voor extra lange periodes op aanvraag.

3: Uitrusting

 1. Volgens inventaris omvat de uitrusting een fietsrek, een uittrekbare luifel, gasalarm, een aansluitsnoer voor 220V electriciteit, een vulslang voor water, kook- en eetgerei, radiocd, dvd-speler met scherm, 2 gasflessen en wc-product.
 2. De motorhomes zijn voorzien van een anti-diefstal-systeem met stroomonderbreker.
 3. Alle uitvoeringen zijn aangepast aan rijbewijs B, voor een bestuurder vanaf 25 jarige leeftijd.

4: Wat NIET wordt toegelaten

 1. Gebruik van bijkomende toestellen als b.v. frietketel, microwave enz... zijn niet toegelaten.
 2. Roken in de motorhome, ook in de bestuurderscabine is niet toegelaten.
 3. Huisdieren zijn absoluut niet toegelaten.

5: Voorwaarden

 1. Onze verhuurvoorwaarden gelden enkel voor Europese bestemmingen.
 2. In geval van overmacht en het niet beschikbaar zijn van het juiste gereserveerde voertuigtype (b.v. bij schade, panne of dergelijke) heeft Unitravel het recht een vervangvoertuig in te schakelen zonder enige vorm van verdere schadevergoeding of herroeping.
 3. Het is ten strengste verboden het gehuurde voertuig te gebruiken voor het vervoer van eender welke vorm van verboden middelen, apparatuur, drugs, illegale personen of goederen, conform de Europese wetgeving hierover.
 4. Iedere overtreding met inbeslagname van het bij Unitravel gehuurde voertuig zal onherroepelijk leiden voor de overtreder-huurder tot het betalen aan Unitravel van een schadevergoeding gelijk aan de volledige aankoopsom van het gehuurde voertuig.
 5. Eventuele problemen (bij motor of onderstel van Fiat: Fiat Optimum bellen) of schade onderweg dienen binnen de 24 uren telefonisch aan ons te worden gemeld, zodat wij voor terugkomst de nodige maatregelen kunnen treffen.
 6. Oplevering door ons gebeurt in propere, correcte en volledige toestand. De huurder brengt de motorhome ook in dezelfde conditie terug. Eventuele nog aanwezige defecten worden u bij vertrek gemeld. Let op: de huurder is zelf verantwoordelijk voor het eventueel overschrijden van de MTG (maximum toegelaten gewicht, zie CoC) en eventuele boetes of gevolgen hieraan verbonden.
 7. Eventuele schadereparaties, ontbrekende stukken vervangen of noodzakelijke reiniging gebeuren op kosten van de huurder.
 8. Toilet, ijskast enz. moeten leeg zijn en gereinigd.
 9. Bij niet-reiniging van de motorhome wordt 150 Euro aangerekend: buiten poetsen 75 Euro, binnen poetsen 75 Euro. Toiletcassette ruimen 25 Euro en afvaltank lozen 25 Euro.
 10. Reiniging door de huurder gebeurt niet in een carwash, niet met hogedrukdrukreiniger of schuurmiddelen.

6: Betaling

 1. Bij het opmaken van de verhuurovereenkomst dient een voorschot van 30% van de totale overeengekomen huursom te worden voldaan.
 2. Het restant van de huursom moet uiterlijk 30 dagen voor vertrek in ons bezit zijn. Betaling in cash of met bankoverschrijving.
 3. Bij vroegtijdige boeking is het mogelijk de huursom te voldoen in maandelijkse termijnen. Makkelijke kleine bedragen betalen en toch een VIP-reis!
 4. Bij niet tijdige betaling wordt de huurder schriftelijk of telefonisch herinnerd en heeft hij nog 7 dagen tijd om het saldo te voldoen. Indien de betaling ook dan uitblijft, wordt de verhuurovereenkomst door Unitravel geannuleerd. In dit geval worden er annuleringskosten in rekening gebracht (zie artikel 7).

7: Annulering door de huurder

 1. Indien een huurovereenkomst wordt geannuleerd is de huurder de volgende annuleringskosten verschuldigd:
  1. Bij annulering tot de 30ste dag voor de vertrekdag: het verschuldigde voorschot.
  2. Bij annulering vanaf de 30ste dag tot de 14de dag: 50% van de huursom.
  3. Bij annulering vanaf de 14de dag tot de laatste dag voor vertrek: 90% van de huursom.
  4. Bij annulering op de vertrekdag zelf of later: de volledige huursom.

Unitravel - Klaverstraat 10 - 2260 Westerlo - GSM: +32(0)496/51 69 61 - info@unitravel.be - BTW BE 0772.279.257